Rantzows er nu en del af Unisport, læs mere om vort nye varemærke på www.unisport.com >>

Vores referencer


Mangler I inspiration? Eller bare nysgerrige for at se, hvordan andre har gjort det? Her vises nogle eksempler på projekter, som Rantzows Sport, sammen med vore samarbejdspartnere, har udført den seneste tid. Kontakt os for oplysning om referencepersoner.

 

Engelsborghallen

Nyt PU gulv. OBS måtte hejs i baggrunden leveret af Rantzows.

Klub Vest

Lille klub sal m massiv bøge paket.

Jernløsehallen

22 stk opklappelige tribuner a 2 rækker. (Unisport har lagt gulvet).

Hundestedhallen

Face lift PU nye spærrenet samt nye håndboldmål.

Hummeltoftehallen

Nyt PU gulv. OBS måtte hejs i baggrunden leveret af Rantzows.

Rønne, Idrætscenter

Før og efter billeder fra Rønne Idrætscenter, som fik foretaget Face lift af deres gl. PU gulv

Vallensbækk,Idrætscenter

Renovering af Vallensbæk Idrætscenter
Udskiftning af 270 tip up sæder, samt nye udskiftnings bænke til håndbold. Før og efter billeder fra Vallensbæk Idrætscenter. I kan blive de næste som Rantzows sport hjælper.

Parken, København

Da Kerko Sport designede og konstruerede teleskoptribunen til Parken i København indebar det, at der blev adgang til tusindvis af ekstra pladser, når der skulle afholdes koncerter og lignende arrangementer. Ved konstruktionen af tribunen blev der taget hensyn til de krævende vejrforhold og de voldsomme publikumsreaktioner. En person og en time er alt, hvad der kræves, for at få tribunen klar.

Helsingborgs Arena

Dette er en stor arena til international idræt, messer og koncerter. Rantzows Sport indrettede omklædningsrum og leverede scoringsanlæg samt udstyr til idrætshallen.

Luleå Energi Arena

Da Luleå Kommune totalrenoverede Luleå Energi Arena leverede Rantzows Sport udstyret til idrætshallen og teleskoptribunen med 540 siddepladser.

Knislinge Sporthall, Knislinge

Til Knislinge Sportshal har Rantzows Sport leveret sportsgulv, idrætshal-udstyr, teleskoptribuner, omklædningsbænke og kroge samt hejsevæg.

Kuben i Bara

Kuben i Bara er centrum for idræt, fritid og kultur i Svedala Kommune. Rantzows Sport leverede udstyret til multihallen.